Gåva

Romeo & Julia Kören är en ideell förening som utforskat och nyskapat musik i dramatiserade konserter runt hela världen sedan 1991. Med vår bas i renässansen och tidig barock är vår strävan att underhålla och beröra. Vår drivkraft är musiken och den glädje, tröst och kärlek musiken ger i mötet med vår publik.

Vi finansieras genom intäkter från våra konserter och via bidrag från bl a Barbro Osher Pro Suecia Foundation och privata bidragsgivare. Vårt samarbete med Dramaten ger oss fri tillgång till replokaler, hjälp med kostymer och möjlighet till fina gästspel på teaterns scener.

Vi är enormt tacksamma för allt stöd som möjliggör för oss att fortsätta utveckla vårt konstnärsskap och sprida renässansens stora musikskatt vidare. Genom att skänka pengar till Romeo & Julia Kören hjälper du oss att ge dig och andra fantastiska konsertupplevelser.

Skänk ditt bidrag genom insättning på Swish 123 44 768 91 eller Bankgiro 5564-1757, märk talongen med ”gåva”. Alla gåvor stora som små mottages med stor tacksamhet.

Stort tack,

Benoît Malmberg, konstnärlig ledare