FÖR ARRANGÖRER

Här har vi samlat nyttig information till dig som är arrangör. Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Inget evenemang är för stort och ingen kund är för liten för Romeo & Julia Kören. Vill du boka hela kören till ditt företagsevent eller en solist till ditt barns dop. Vi har möjligheterna och resurserna och vi hjälper gärna dig med råd och information. Är du en liten arrangörsförening eller en internationell festival, är du en stor institution eller privatperson – kontakta oss så hjälper vi till. Vi har erfarenhet från det allra minsta till det största.

ATT TÄNKA PÅ

Här följer några generella önskemål. Dessa varierar mellan olika föreställningar och situationer så vi brukar alltid försöka komma i kontakt med dig som arrangör innan ett framträdande för att komma överens om alla detaljer.

Loger

Vi uppträder oftast i kostym och behöver därför någonstans med bra belysning (och gärna speglar) där vi kan byta om, sminka oss och sätta upp håret. Dessutom är det bra att ha någonstans att förvara värdesaker och privata kläder under framträdandet. Finns det dessutom lite kaffe, té och vatten blir vi jätteglada.

Ljud

Generellt försöker vi framträda så akustiskt som möjligt, dvs. utan ljudförstärkning och högtalare. Ibland kräver dock spelplatsen förstärkning av olika anledningar – den kan vara stor, akustiken kan vara dämpad etc. Därför vill vi gärna ha så mycket information som möjligt om spelplatsen: Maximalt publikantal, storlek på lokalen, typ av lokal, placering av scen? Finns det bilder på lokalen underlättar det också.

Ljus

Vi vill gärna synas bra för publiken och har själva en mycket begränsad belysning att ta med oss vid behov. Finns belysning på plats utnyttjar vi därför gärna den i första hand. Oftast går det att lösa på ett bra sätt. Behov av belysning varierar också mellan olika produktioner. Vi hjälps åt att hitta den bästa lösningen för just ert arrangemang.

Resor

Vid resor utanför Stockholms län tillkommer alltid reseersättning till våra priser. Storleken på den avgörs av hur långt det är till spelplatsen, antal deltagare som behöver resa och hur mycket rekvisita och scenografi vi behöver ha med oss. Allt detta kommer vi överens om i förväg. Vi försöker alltid hitta det mest kostnadseffektiva färdsättet som samtidigt är det mest praktiska för alla inblandade.

Boende

När en spelplats ligger mer än ett par timmar ifrån Stockholm behöver vi oftast övernattning. Detta är också normalt en kostnad som tillkommer till våra ordinarie priser om inget annat överenskommits. Normalt bor vi på hotell och i enkelrum.

Mat

Ofta behöver ensemblen vara på plats tidigt och stanna kvar sent på spelplatsen. Då kan det vara svårt att komma ifrån för att få något i sig. Om det är svårt att få tag på mat, kaffe, té eller förfriskningar kan vi behöva hjälp med att ordna detta.

KONTAKTPERSONER

Urban Wedin, porträtt, Romeo & Julia Kören, bilder, foto, fotografi, photo, pictures

Urban Wedin

Producent

romeo_julia@dramaten.se

Telefon: +46 8 665 61 71

Mobil: +46 702 39 30 23

Benoît Malmberg, porträtt, Romeo & Julia Kören, bilder, foto, fotografi, photo, pictures

Benoît Malmberg

Konstnärlig ledare

Har du frågor? Kontakta oss.